top of page

VVW Den Bleek werd in 1997 opgericht door een groep enthousiaste bootliefhebbers en vrienden. Doorheen de jaren bouwden vele vrijwilligers deze mooie club uit tot een vaste waarde binnen het verenigingsleven van Geraardsbergen. We bieden een aangenaam clubhuis waar iedereen welkom is en een rustig gelegen jachthaven midden in de natuur, en toch op wandelafstand van de stad.

Wat we doen
 • Ons clubhuis is het centrale verzamelpunt van onze club. Hier gaan onze vergaderingen door maar het is ook de uitvalsbasis voor tal van activiteiten.
  Iedereen is hier welkom voor een babbel bij een lekker streekbiertje of een niet-alcoholische verfrissing.

   

 • We hebben de steiger van onze jachthaven in concessie van De Vlaamse Waterweg nv. Wij staan dan ook in voor de uitbating en het onderhoud van deze steiger.
  Een bijkomende steiger bevindt zich aan de Begijnhofkaai ('Tussen de twee bruggen'). Deze kent minder faciliteiten dan de steiger aan de jachthaven.

  Er is in de buurt van onze jachthaven ook een trailerhelling voor kleinere boten.
   

 • Voor onze leden verzorgen we de aansluiting bij De Vlaamse Vereniging voor Watersport vzw zodat deze kunnen genieten van de mogelijke kortingen en de nodige verzekeringen in orde zijn.
  Door aan te sluiten bij VVW vzw krijgen onze leden ook het maandblad 'Varen' gratis in de bus.
  Graag heten we jullie welkom in ons clubhuis voor een drankje en een leuke babbel.

   

 • Doorheen het jaar organiseren we tal van activiteiten. Dit zowel in besloten kring voor onze leden als toegangkelijk voor het grote publiek. Opening en afsluiten van het vaarseizoen, Lampionnennacht, Breughelfestijn, ... zijn enkele vaste waarden.
  Ook nemen we waar mogelijk deel aan activiteiten van onze mooie stad (Processie, van Plaisance, ...).
  Wegens Covid-19 pandemie staan de activiteiten van onze club al een tijdje noodgedwongen op een laag pitje. We kijken er echt naar uit om van onze club weer die gezellige ontmoetingsplaats te maken

jachthaven.jpg

Een grote shout-out naar onze vele leden en sympathisanten vrijwilligers, die elk hun steentje bijdragen. Zonder hen zou deze mooie club niet bestaan en weet: vele handen maken licht werk.
Dank daarvoor !!!

Geraardsbergen

Blikvanger van de Vlaamse Ardennen

 

Geraardsbergen, met haar voeten in de Dender en met het hoofd boven op de Muur van de Oudenberg, is een blikvanger in de Vlaamse Ardennen.
 

Uit het grote aanbod van wat de Oudenbergstad de toerist-recreant of de toevallige voorbijganger te bieden heeft, hebben wij hieronder enkele items geselecteerd:
 

 • De Muur en de Oudenberg

 • Manneken-Pis en Manneken-Pis museum

 • De Mattentaart

 • Het Provinciaal domein "De Gavers"

 • Enz....
   

Voor méér informatie kan je terecht bij de dienst toerisme:
 

Toeristisch infokantoor
Markt (achter de Marbolfontein)
9500 Geraardsbergen
Tel 054 43 72 89
toerisme@geraardsbergen.be
www.geraardsbergen.be

bottom of page